Selasa, Disember 28, 2010

Bila Aku Tulis,Kau Baca

Maaf pada readers2 dan peminat2 semua...hekkkk....senyum2 simpul tali pusat  ckit sbb pasan lak ade peminat.
Aku belum sempat update blog ni. Inipun aku singgah sekejap nk bersihkan sawang2. Anyway trimas byk2 sbb walaupun dh sekian lama tak update readers2 sekalian masih setia mengunjungi blog  ni walaupun tuan rumah tiada di rumah. Alaaa...aku tauuu..korang nk skodeng2 gossip hangat aku la kan?nanti2 la aku apdet ye. byk nak citer ngan korang ni tp lom ade mase nk mengarang.

*nota hati: tak mau lembut2 lagi. nanti orang pijak kepala*Share

1 ulasan:

maCy berkata...

xmahu dpijak kepala juga~